Ik ben

…Lies Mulder.

Spontaan, open en direct met respect!

Mijn passie: prettig passende persoonlijke structuren ontwikkelen.

Deskundig

De basis voor mijn vak is de HBO-studie Toegepaste Huishoudwetenschappen, met werkervaring in diverse Consulent-functies. In in juni 2005 ben ik getraind voor Professional Organizer bij de The Get Organized Company. In maart 2004 ben ik gecertificeerd als Senior Professional Organizer bij de School voor Organizing. Ik school mij regelmatige bij via studiedagen, congressen en intervisie. Ik ben lid van de beroepsorganisatie NBPO. Ik heb mij verbonden aan de beroepscode ‘zorgvuldige omgang met klantgegevens’.

Ervaren

Klanten ervaren mijn begeleiding als hulp bij het maken van eigen keuzes en als een stok achter de deur, die ze ‘bij de les’ houdt,

bij het beter organiseren van hun huis, werkplek, garage, (kleding-)kast, studeerkamer, (bij-)keuken, studentenkamer, badkamer , woonkamer,

en van hun administratie en agenda,

Mijn klanten in de afgelopen jaren: studenten, gezinnen, alleenwonenden, kinderen, ouderen, zowel hoger als lager opgeleid, al of niet met diagnose ASS/AD(H)D.

 
Praktisch en Duurzaam

Mijn kracht is functioneel meedenken en zoeken naar de kern: praktisch & kritisch, meevoelend en nieuwgierig naar het waarom. Individuele ondersteuning is een werkvorm waarbij ik mij goed voel. Samen díe structuur ontwikkelen, die het best bij de klant past, is telkens weer mijn leukste en spannendste uitdaging! Alleen zó werkt het duurzaam: de klant investeert in zichzelf, ontwikkelt zichzelf en kan zelf het systeem blijvend goed onderhouden en verbeteren!

Gedreven

Thuis is de plek van waaruit je elke dag vertrekt en elke dag weer terug komt om je geestelijke en lichamelijk op te laden voor je taken in de maatschappij. Als het dáár prettig op orde is, dan is er overzicht en rust en ruimte je thuisbasis en zul je beter functioneren in de maatschappij.

Ik vind het, telkens opnieuw, heerlijk om daar met klanten aan te mogen werken!

Het huishouden is een voorwaarden scheppende bezigheid. Een goede organisatie daarvan wordt vaak onderschat, omdat het zo vanzelfsprekend lijkt en het dat, in de praktijk, steeds minder is!