Ik ben

…Lies Mulder.

Spontane, warme persoonlijkheid, open en oprecht met een respectvolle benadering van mensen.

Mijn passie: samen zoeken naar helpende, passende structuren, die overzicht, rust en ruimte geven. Daar word je weer blij van!

Deskundig

De basis voor mijn vak is gelegd op de HBO Toegepaste Huishoudwetenschappen en de Post-HBO ‘Budgetconsulent’. Werkervaring heb ik opgedaan in diverse consulent-functies. In  juni 2005 volgde ik de training voor Professional Organizer bij de The Get Organized Company. In maart 2004 heb ik mij verder in coaching verdiept en het diploma behaald van Senior Professional Organizer bij de School voor Organizing, Ik school mij regelmatige bij via studiedagen, congressen en intervisie. Als lid van de beroepsorganisatie NBPO heb ik mij gebonden aan de beroepscode ‘zorgvuldige omgang met klantgegevens’.

Ervaren

Mijn klanten zijn: studenten, gezinnen, alleenwonenden, kinderen, ouderen, zowel hoger als lager opgeleid, al of niet met diagnose ASS/AD(H)D.

Ik begeleid hen bij het beter organiseren van hun huis, werkplek, garage, (kleding-)kast, studeerkamer, (bij-)keuken, studentenkamer, badkamer , woonkamer, hun administratie en agenda.

Klanten zeggen dat zij enorm geholpen zijn met het maken van eigen keuzes en met het ‘bij de les’ blijven in het hele traject.

 
Praktisch en Duurzaam

Mijn kracht is goed luisteren, functioneel meedenken en associëren op dat wat de klant zegt. Zo zoeken we samen naar de kern en vinden we jouw nieuwe structuur. De gesprekken zijn praktisch en kritisch, meevoelend en nieuwsgierig naar het ‘waarom’.  Zo kijken mijn klanten op een andere manier, met een frisse blik naar hun eigen situatie.

Persoonlijke individuele ondersteuning is een werkvorm die goed bij mij past. Samen díe structuur ontwikkelen, die het beste bij de klant past Dit is elke keer weer een leuke en spannende uitdaging! Alleen zó werkt het duurzaam: de klant investeert in zichzelf, ontwikkelt zichzelf, houdt zelf de regie en kan zo het systeem blijvend goed onderhouden en verbeteren!

Gedreven

Thuis is de plek van waaruit je elke dag vertrekt enwaarin je elke dag weer terug komt, om je geestelijk en lichamelijk op te laden voor je eigen ontwikkeling en je taken in de maatschappij. Dat lukt alleen als daar een prettige orde is, van overzicht Dat geeft een gevoel van rust en ruimte.

Een goede organisatie thuis wordt vaak onderschat, omdat het zo vanzelfsprekend lijkt, maar dat is het, in de praktijk, steeds minder!

Het huishouden is een belangrijke ‘voorwaarden scheppende bezigheid’ die zeker effect heeft op je functioneren op je werk, maar ook op je eigen ontwikkeling, de opvoeding van je kinderen en op je ontspanning!